VEGGIEVLOG OP SARDINIË 2

Vervolg van deze culinaire reis. Met een aantal mislukte gerechten. De tekst van de Italiaanse marktverkoper is vertaald door mijn neef die Italiaans studeert in Verona. Stomtoevallig trof Daniel dezelfde koper een paar maanden later op het vaste land aan. Hij mailde:

“Dit geloof je echt niet: ik was gister in Isola della Scala, een dorp zo’n 20 km ten zuiden van Verona. Daar wordt ieder jaar in deze periode het feest van de risotto gehouden. Overal stonden standjes etc. en jawel wie kom ik tegen? Die kerel met die rasp !! Ik stond echt met verbazing te kijken, te toevallig natuurlijk! Volgens mij heeft hij overigens niet zo’n groot repertoire: hij stond wederom over z’n opa te vertellen!”

One Response to “VEGGIEVLOG OP SARDINIË 2”

 1. Apollo B. Says:

  well done die sardinie 2 movie. Erg leuk om te zien!
  Alleen dat radicchio moet je echt met een k leren uitspreken: het woord komt zo vaak voor in je films dat je het toch goed moet doen, vind ik.
  Dus: zoals Michelangelo als Mikelangelo wordt uitgesproken.

  zet je pompoensoep vooral ook op veggievlog: die was goddelijk.

  ciao A,

Leave a Reply

subscribe